Skip to main content

FVA VVS og EL i Hillerød

VVS & EL Hillerød – FVA VVS & EL arbejder professionelt  i dit nærmiljø. FVA VVS & EL er et moderne firma med stærke håndværksmæssige traditioner, en bred værktøjskasse og mange års erfaring. Vores overordnede mission er at udføre et ordentligt og professionelt stykke arbejde til den aftalte pris, tid og kvalitet.

Professionelt arbejde i VVS & EL Hillerød

Vi går op i at have veluddannede medarbejdere og hos os er alle specialister indenfor deres fag. Så vi har løsningen på dit VVS problem. Vi forlader ikke en opgave før den er løst og du er tilfreds. Vi løser små, som store opgaver og har ekspertise i at udføre opgaver både indenfor fag-, hoved- og totalentreprise.

VVS & EL Hillerød – Vi kan bl.a. hjælpe med:

Traditionelt blikkenslagerarbejde i Hillerød

Tagrender, nedløb, kobberarbejde, skifer- og zinktage, kviste samt facadebeklædning.

Entreprise

FVA – din komplette teknikentrenør i Helsingør gennem 60 år. Gennem årene er flere fagområder kommet til, hvilket betyder, at vi kan tilbyde kompetencer og ekspertise indenfor alle tekniske fagområder.

Nye badeværelser

Traditionelt vvs arbejde, herunder badeværelser, køkken, bryggers m.v.

Jordvarmeanlæg og andre alternative energiløsninger

Jordvarmeanlæg anvendes gerne i forbindelse med udskiftning af oliefyr i parcelhuse eller i ejendomme uden for den kollektive energiforsyning, og hvor der samtidig er et udeareal til etablering af jordslanger. Jordvarme er en varmepumpeløsning, der giver en høj effektivitet.

Rent drikkevand

Husk at det er vandinstallationen, der sikrer drikkevandet.

Varmepumper i Hillerød

Ved projektering af varmepumpeanlægget er det nødvendigt at vurdere hele det varmetekniske system, som varmepumpen bliver en del af. Varmepumperne underopdeles i følgende typer:

  1. Væske/vand varmepumper, herunder jordvarmeanlæg med vandrette jordslanger.
  2. Væske/vand varmepumper, herunder jordvarmeanlæg med lodrette boringer.
  3. Luft/vand varmepumper, herunder udeluft varmepumper.
  4. Luft/luft varmepumper, også kaldet split units.
  5. Brugsvandsvarmepumper, som benyttes til opvarmning af brugsvand.
  6. Boligventilationsvarmepumper, som udnytter varmen fra ventilationsluften.
  7. Gashybridvarmepumper – varmepumpe kombineret med kondenserende gaskedel.

Professionelt El arbejde i Hillerød

Vi er autoriseret el-installatør og har et stort knowhow indenfor en bred vifte af el-installationsopgaver. Vi udfører renovering af alt i el-installation i Espergærde.

Varmepumper i Hillerød

Elektrificeringen af varmesektoren er en vigtig del af den grønne omstilling og der er behov for at fokusere på installation af varmepumper i private hjem. Antallet af varmepumper, der installeres i Danmark, øges år for år, mens oliefyrene falder støt og som oftest til fordel for varmepumper. Dette er til fordel for omstillingen til et grønt energisystem, og for målet om i 2050 at være uafhængig af fossile brændsler.

Køkken/bad

Et nyt bad/køkken består ikke bare af fliser, vaske, afløb, armaturer etc. Det er en realisering af en drøm. Hvad enten der er tale om lamper i et køkken eller bad, gulvvarme eller installationer på store entrepriser, rådgiver vi i, hvilke løsninger der får hverdagen eller produktionen til at glide – og hvordan elforbruget kan minimeres.

Alle el-installationer

Vi laver spots, lamper, al belysning, konvertering af belysning til LED og trækker også dine ledninger.

IHC/HPFI installationer

Vi udfører alt i elarbejde, skal du have skiftet din eltavle eller skal HFI skiftes til HPFI – så kan vi hjælpe dig.

Tøv ikke med at kontakte os

Vi vil meget gerne hjælpe dig, hvis du har spørgsmål.

Telefon: 49 70 06 24
E-mail:

Modtag et uforpligtende tilbud

Kom i mål med dine drømme – uden bekymringer.

Send os en tilbudsforespørgsel og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Bestil tilbud

Fokus på miljøet i Hillerød

Der er god fornuft i at tænke VVS, når vi taler om bæredygtighed, energioptimering og økonomiske besparelser. Vi udskifter eksempelvis gamle pumper, som bruger mere strøm end nødvendigt, installerer gulvvarme, skifter dårligt isolerede rør, servicerer varmtvandsbeholdere og sikrer din bolig mod tilbagestrømning af bakteriefyldt vand.

Elektrificering udgør en stor andel af den grønne omstilling i Danmark. Det gælder både generelt for hele samfundet og for opvarmningen af din bolig. I dag produceres knap 40 pct. af den elektricitet, vi bruger i Danmark, på kraftvarmeværkerne. I de kommende år forventes kraftvarmeværkernes produktion af el at falde i takt med, at der udbygges med solceller, vindmøller og elkabler til udlandet.

Økovenlig i Hillerød

Vi forsøger altid at bruge vandbesparende og energieffektive installationer til at reducere skadelige miljøpåvirkninger med ny teknologi.

Kvalitet og det at levere et ordentligt stykke arbejde

Dette har altid været en af vores stærkeste grundværdier. Derfor er vi naturligves medlem af TEKNIQ-installatørernes organisation, som er din garanti for kvalitet. Vi har herigennem opnået det lovpligtige kvalitetscertificeringingssystem Q-kvalitet.(certificeringsbillede)

Fakta om Hillerød

 

Hillerød er en by med 35.357 indbyggere, beliggende centralt i Nordsjælland. Den er administrativt hovedsæde for Region Hovedstaden og fjerdestørste by i denne del af Sjælland efter København, Hørsholm og Helsingør.
Læs mere Wikipedia
Areal: 213 km²
Højde over havets overflade: 41 m
Universitet: Pharmakon