Skip to main content

styr din kloak og lad os

reparere og vedligeholde den sikre at miljøstandarder bliver indfriet stå for tv-inspektionen sikre dit hus for vandskader rykke ud ved akutte behov

Kontakt Kathøj – Vores samarbejdspartner

Kathøj kloakservice

Lad os hjælpe dig

Når vi hos Finn Vindahl Andersen har ansvaret for et kloakprojekt, sker det med vores faste samarbejdspartnere fra Kathøj Kloakservice

Sammen arbejder vi hele vejen rundt og tager os af alle tænkelige aspekter og lever op til alle miljøstandarder og lovkrav.

 Vi er vant til at reparere og vedligeholde kloakker og afløb, og vi udfører kloakarbejde, som gør en forskel.

Uanset hvad behovet er, står vi altid til rådighed på e-mail og telefon.  Så ring endelig, hvis du har en udfordring, som du har brug for hjælp til at løse, eller hvis du har brug for sparring. 

Kloakservice

Vi er eksperter i at få kloakker til at fungere optimalt. Hvis du er i tvivl om noget i forbindelse med din kloak, skal du ikke tøve med at kontakte os. Sammen kan vi helt sikkert finde frem til en løsning, du bliver glad for.

Vi rykker ud

Vi har mange års erfaring fra bygge- og renovationsbranchen og skal nok hjælpe dig med at komme helt i mål. Med os slipper du for halve aftaler og ufærdige løsninger, da vi altid går til opgaven med faglig stolthed.

Akut brug for hjælp

Vi er altid klar til at hjælpe, hvis du står med et problem med din kloak, som er akut. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvad problemet kan være, eller om du overhovedet har brug for vores hjælp til at løse det.

TV-inspektionen:

For at få den bedste service, er man nødt til at bruge det bedste udstyr. Og det er du sikret gennem os. For at finde ud af, hvor og hvad problemet er, anvender vi professionelt kameraudstyr og vores specialuddannede medarbejdere kan hurtigt lokalisere fejl. På den måde kan vi nemt finde den bedste løsning for dig.

Omfangsdrænet sikrer dit hus

Der er flere faktorer, som afgør, om du har brug for et omfangsdræn til dit hus. Det kunne for eksempel være, hvis dit hus er uden kælder, eller hvis regnvand har svært ved at svinde ned i jorden omkring din ejendom. 

Det kan have ødelæggende betydning, og derfor kan et omfangsdræn spare dig for en masse penge.

Omfangsdrænet er et system med rør, som leder overskydende vand væk.

Vi kan hjælpe dig med både udgravning og implementering, så drænet fungerer fuldstændig efter hensigten.