Skip to main content

hjælp til blikarbejdet

når tagrenden er utæt når taget skal lægges når facaden skal shines op når vandet skal ledes væk når der skal bruges det bedste materiale

Vores telefontider

Mandag – Torsdag: 7:30 – 15:00

Fredag: 7:30 – 14:30

Lørdag og søndag: Lukket

+ 45 49 70 06 24Bestil tilbud

Unikke ideer og kreative løsninger

Hos Finn Vindahl Andersen er vi eksperter i blikarbejdet. Vores dygtige blikkenslagere er vant til at tage sig af alle de opgaver, der kan være uden på din virksomheds bygning, og resultatet taler for sig selv. Om så det drejer sig om at få lagt et nyt tag eller de rigtige tagrender og nedløb.

Vi har allerede klaret et hav af blik-opgaver, og vi er ikke i tvivl om, at vi også kan hjælpe dig. Du er velkommen til at kontakte os på både e-mail og telefon, hvis du vil have et uforpligtende tilbud eller mangler nogle at sparre med.

Et tag i naturskifer

Det er en grund til, at Naturskifer ikke er det billigste valg ”her og nu”. Det er nemlig et meget holdbart materiale, som kan holde i mere end 100 år med en sparsom vedligeholdelse. Og så er det smukt at se på.

Den rigtige facade

Zink er et solidt byggemateriale og perfekt til både tagrender og facader. Det kan være med til at løfte husets arkitektur, da det patinerer smukt og holder i rigtig mange år, og så kan det formes, som du vil have det.

Det moderne udtryk: Tombak

Tombak er en såkaldt messinglegering, som består af 80-95 procent kobber og resten zink. Vi har altid holdt vores håndværksmæssige traditioner i hævd og anvender Tombak til moderne såvel som traditionelle og klassiske bygninger

Vores kæmpe værksted

I hjertet af Hornbæk ligger vores store blikkenslagerværksted. Her finder du de mest moderne maskiner og en masse dygtige fagfolk. Vi tror nemlig på, at de vigtigste blik-opgaver skal klares af de dygtigste og med det bedste værktøj.   

Bestil tilbud

Vi står for det hele

Når man skal have lavet tag, kan der være mange faldgruber og mange forskellige fagpersoner, som skal indover. Derfor vil vi gerne gøre det nemt for dig. Ingen tømrer, ingen stilladsmand og ingen blikkenslager. Vi skal nok sørge for, at det hele bliver klaret.

Bestil tilbud

Tagrender og nedløb

Ordentlige tagrender og nedløb er vigtige, fordi de sørger for, at vandet bliver ledt fra husets tag og ud i terrænet. Vi udfører dem i mange forskellige materiale, der afhænger af, hvad der passer til huset, de billigste omkostninger og holdbarheden.

Effektive og fleksible 

Da vores erfaringer spænder bredt, er vi ikke i tvivl om, at vi kan løse alle blik-opgaver effektivt og inden for tidsrammen. Vi går gerne den ekstra mil for at nå i mål med den bedste løsning.