Skip to main content

Restaurering der bevare det originale udtryk

Kompromisløs udførelse med friske materialer

Restaurering af kirketårne og andre bevaringsværdige bygninger

Restaureringsarbejde med klassiske bygninger er et krævende håndværk der stiller krav til respekt for materialer, æstetik og historik.

Vi har prøvet det før

Vi har gennem en lang række restaureringsopgaver på bla. kirker og andre historiske bygninger opnået stor erfaring på området.

Kobber

Kobber er et af de få metaller der optræder som rent metal i naturen, frem for i kemisk forbindelse

Skifer

Skifer er en bjergart, som bl.a. dannes af ler og mudder. Skifer brugtes i stor stil til tagdækning. Skifertag er i den dyre ende.

Det skal ligne det gamle

Vi gennemgår det oprindelige udseende og vurderer den bedste løsning så vi kommer så tæt på originalen som overhovedet muligt.

Bedre holdbarhed

Når æstetikken og respekten for det oprindelige er overvejet tænker vi nutidige og moderne viden ind for at sikre optimal holdbarhed.

Originale materialer

Vi erstatter såvidt muligt kasseret materiale med samme type materiale som originalen for at opnå det identiske udtryk der gør den enkelte bygning unik og bevaringsværdig.

Bestil tilbud

Helt ned i den mindste detalje

Vi er helt nede i de allermindste detaljer for at efterligne og genskabe de oprindelige specialiteter og krummelurer som en bygning måtte indholde

Det flotte resultat

Resultatet bliver smukt når alle disse ‘regler’ er overholdt og fordi vi med kærlighed til et oprindelige håndværk sætter en ære i at levere et smukt resultat.

Bestil tilbud