Skip to main content

Velkommen til Finn Vindahl Andersen VVS-ENTREPRISE A/S

En familievirksomhed

FVA er en familievirksomhed, hvor vi først og fremmest har fokus på høj faglighed og en masse specialviden– Vi vil nemlig nå hele vejen rundt, når vi kaster os over et projekt. Og sådan har det været i rigtig mange år.

Virksomheden blev stiftet i 1961 af Finn Vindahl Andersen i Hornbæk, hvorfra vi har haft base lige siden.

Det har altid været et omdrejningspunkt i FVA at undgå de halve aftaler og ufærdige løsninger for i stedet at levere et produkt, der kan bestå i mange år.

Gennem årene har vi derfor tilføjet et hav af fagområder for at være sikre på, at vi kan stå for det hele. Det betyder, at vi i dag kan tilbyde knowhow, kompetencer og service inden for de vigtigste tekniske fagområder som for eksempel:

  • VVS
  • Blikkenslagerarbejde
  • El
  • Kloak
  • Smede-og stålarbejde.

Finn Vindahl Andersens søn, Thomas Vindahl Andersen, der er autoriseret vvs-installatør og 2. generation i virksomheden, overtog ledelsen i 2010, og her 11 år senere har FVA-brandet aldrig stået stærkere.  Vi er i dag, en omfattende håndværksvirksomhed, der dækker hele Helsingør, Nordsjælland og Storkøbenhavn. Vi løser både de små og store opgaver inden for VVS, beton, kloak, vandforsyning, blikkenslagerarbejde, naturgas og El. Dét, der gør os stærke, er, at vi har samlet en bred vifte af fagområder, der er vant til at arbejde sammen – og som i den grad nyder at gøre det.

Derfor er det heller ikke uvant for os at løse både store og små entrepriseopgaver, om så der er tale om fag-, hoved- eller totalentreprise.

Vores vision er klar, uanset om du repræsenterer en større virksomhed, et erhvervsmål eller er en enkeltperson, som har brug for hjælp, så vil vi være din komplette teknik-entreprenør.

 Vi kan løse samtlige opgaver inden for tekniske installationer i bygge- og anlægssektoren – Så du kun behøver at handle ét sted og ved én kontaktperson.

Nemlig hos FVA.