Skip to main content

styr ventilationen,

så den friske luft kan gøre forskellen så I kan få et sundt indeklima så I slipper for følgevirkninger så den forurenede luft bliver fjernet så luften bliver genanvendt bedst

Kontakt Viavent – Vores samarbejdspartner

Viavent

Lad os skabe et sundt indeklima

I de seneste par år er det blevet meget normalt at implementere moderne ventilationsinstallationer til erhvervskunder og større private byggesager. Frisk luft og et sundt indeklima er nemlig vigtigt for alle. 

En udfordring, der kan virke banal i starten, kan med tiden få alvorlige følgevirkningerne for sundheden. Derudover er god ventilation også med til at fjerne forurenet luft ud af ejendommen.

Vores faste samarbejdspartner er Viavent

De er eksperter i at implementere ventilationssystemer, der fungerer, og som skaber det sundeste indeklima.

Med Viavent får du en komplet løsning, der inkluderer alt fra projektering, levering og montering til efterfølgende service og vedligehold af installationen.

Så uanset hvad dine behov er, står vi til rådighed på e-mail og telefon, så du kan komme i mål med dit projekt.

Genveksanlægget

Vi har stor erfaring med at implementere både små og store anlæg i private hjem, offentlige institutioner og virksomheder, som alle har brug for forskellige funktioner og behov.

Et genveksanlæg er en miljørigtig løsning, hvor man genanvender varme fra den luft, der trækkes ud af ejendommen, i den luft, som trækkes ind.

Derudover har anlæggene også et naturligt flow af luft, så du ikke oplever træk.

Vi kan hjælpe dig med at implementere det rigtige ventilationsanlæg, som samtidig er det mest effektive på markedet. Det er så tæt på lydløst, som det er muligt.

Det gode energieftersyn

Fra tid til anden skal der foretages et lovpligtigt eftersyn. Via os kan du få optimeret din energianvendelse og det betyder til syvende og sidst sparede penge. Der er altid mange fordele at hente, når ventilations- og klimaanlæg kører optimalt.

Bestil tilbud

Kom helt i mål

Hos Finn Vindahl Andersen rykker vi ud, når du har brug for det. Vi gør en ære i at være fleksible, og vi stopper ikke, før du er tilfreds. 

Bestil tilbud