Skip to main content

Økonomisk forsvarlige valg af varmepumper

Vi guider og hjælper jer til at træffe en god beslutning

Spar op til 50% på din varmeregning

Du kan spare op til 50% af din varmeregning, hvis du skifter til en varmepumpe, afhængigt af hvilken varmekilde du skifter fra.

Bidrag til et bedre miljø

Yderligere bidrager du til den grønneomstilling med et miljøbevidst valg.

Bestil tilbud
luft til luft

En integreret del af hjemmet

En varmepumpe er en energibesparende og miljøvenlig opvarmningsmetode, den sørger for en jævn og behagelig temperatur i boligen når temperaturen falder udenfor. Du kan styre din varme pumpe fra en app på mobilen.

Med den rette varmepumpe kan du nemt opvarme større områder i dit hjem, og dermed vil varmepumpen fungere som den primære opvarmningsmetode.

Varmepumpe fungerer også  som aircondition

Vidste du, at du kan bruge luftvarmepumpen til både aircondition og opvarmning? Du får både opvarmning og nedkøling i et og samme produkt.

Varmepumpen er energieffektiv og bruger faktisk mindre strøm til at køle ned end til at varme op, da temperaturforskellene er mindre.

Bestil tilbud

Energibesparelse og fantastisk opvarmning

Fra det øjeblik varmepumpen er installeret, begynder du at spare penge!!!! Ja det kan faktisk svare sig at låne penge, hvis man skal bruge finansiering.

Så effektiv kan en god varmepumpe være….

Stadig flere danske hjem har opdaget fordelene ved en god varmepumpe. For de fleste vil det kunne betale sig, både som grøn energi og økonomisk.

Tilskud til varmepumper

Husk, at du hos Energistyrelsen kan få tilskud til varmepumpe, hvis du bor i et område uden tilgang til fjernvarme og skal i gang med at installere en luft-til-vand-varmepumpe eller jordvarme. Endvidere er det vigtigt at din installatør er VE godkendt.

læs mere og søg i støtteordning

AQUAREA 9KW

En effektiv, pladsbesparende løsning til opvarmning, køling og brugsvand
  • Leverer fantastisk effektivitet
  • Fjernbetjent Smart Cloud-service
  • Den fungere helt ned til -23 grader.
  • Serien er pladsbesparende med en reduceret dybde på indedelen

Compress 7000i AW

En af markedets absolut bedste luft til vand varmepumper.

  • State of the art varmepumpeteknologi
  • Exceptionelle høje virkningsgrader
  • En af markedets mest støjsvage varmepumper
  • Eksklusivt design

Styr på din varme fra din telefon

Du kan styre din varmepumpe fra mobilen. Har du et sommerhus du besøger om vinteren kan du skrue op for varmen før ankomst.

Betal mindre

Afhængig af hvilken varmekilde du har haft indtil nu kan du spare op til 50% på din varmeregning ved at skifte til  varmepumpe.

Bestil tilbud

Bestil tilbud på varmepumpe

Her kan du indhente et tilbud på din nye varmepumpe

natur

Få jordvarme og spar penge samtidig med at du reducerer CO2 udslippet for din bolig.

Godt for pengepungen

Står du med et gammelt olie- eller gasfyr, kan der være økonomisk fordelagtigt at vælge jordvarme. Du kan spare op i mod 75% på din varmeregning, alt afhængig af din situation.

En ren samvittighed

Samtidig med den økonomiske besparelse, vil du også reducere din boligs CO2-udslip gevaldigt. Jordvarme er nemlig en vedvarende energikilde og et anlæg producerer omkring 3 gange så meget energi som det bruger.

Et sikkert valg for fremtiden.

Et valg til fremtiden

Et jordvarmeanlæg er et valg til fremtiden. Der er selvfølgelig en større udgift i at få jordvarmeanlægget installeret, men på længere sigt kan det oftes betale sig frem for at behold sit gamle olie- eller gasfyr.