Skip to main content

Dit projekt og idé – vores udførelse

Vi står for hele værdikæden

Et sundt fundament for din drøm

Efter med gennemgribende jordbunds- og miljøundersøgelser projekterer vi fundamentet til dit nye byggeri.

Med alle godkendelser i hånden påbegyndes arbejdet.

Vores mange års erfaring med totalenterprise giver dig sikkerhed for at fundamentet på byggearbejdet er helt på plads såvel som udførelsen af selve fundamentet er i top og skaber en bund solid start på færdiggørelsen af byggeriet.

Bestil uforpligtende tilbud

En tom grund, kan blive rammen om din nye bolig

Hvis du er i tvivl eller ikke helt kan se for dig hvordan et byggeri kan tage sig ud på en ubebygget grund så har vi en masse kvalificerede ideer der kan sætte dig på sporet a dit nye hjem.

Vi står for hele processen

Hvis du overlader processen til os står vi for det hele fra udvikling af skitser til endelig planlægning og opførelse. Du kan læne dig tilbage og følge skabelsen af dit fremtidige hjem.

Bestil uforpligtende tilbud

Vores arbejde er altid i orden

Vi lever af at levere færdige løsninger der giver tryghed og du kan sove trygt om natten
når vi har en aftale.

01. Opmåling

Vi udfører nøjagtige opmålinger af din grund og skaber dermed de bedste forudsætninger for at tage design- og indretningsmæssige beslutninger. Du får samtidig et præcist overblik over dine pladsforhold.

02. Design

Udfra opmålingerne og vurderingen af forskellige indretningsmæssige og miljøforhold på din grund har vi et stort udvalg af skabeloner at vælge imellem. Alternativt tilbyder vi at skræddersy dit nye hjem.

03. Udførelse

Med det gennemarbejdede projekt i hånden udfører vores kvalitetsbevidste håndværkere opgaven. Vi arbejder med forståelse og respekt for dine individuelle, funktionsmæssige og æstetiske krav.