Skip to main content

Et bæredygtigt klimavenligt sundt harmonisk energivenligt indeklima

Varme og energi på den rigtige måde

Tilpasset indeklimar

Selvregulerende radiatorer, tilpasset indeklimaet.

Roth Universal Gulvvarme

Vandbaseret kvalitets gulvvarme fra Roth.

Forbedret indeklima

Indeklima der giver en bedre livskvalitet.

A++ vinduer fra Velux

A++ Klimareguleret vinduer fra Velux, ny standard.

Varme

Fjernvarme, Radiator, Gulvvarme

Indeklima

Ventilation, Varmegenvindingsanlæg

Varmepumper

Luft til vand, Jordvarme, Luft til luft

En moderne løsning

Når æstetikken i den grad spiller sammen med funktionaliteten slår skønheden igennem og løfter din varme- og energioplevelse til nye højder.

Bestil tilbud
Luft til luft varmepumpe

Luft til luft varmepumper er anvendes som regel i sommerhuse og helt almindelige parcelhuse, da de de leverer en effektiv og energisparende energi.

Luft til vand varmepumpe

Luft til vand-varmepumpen er koblet til centralvarmesystemet i dit hus og omdanner varme udefra til varme indenfor (radiatorer) og til vand (varmtvandsbeholdere).

Gulvvarme der samler huset

Der er mange krav til et moderne gulv, og der er lige så mange valgmuligheder. Det rigtige gulv er til glæde for både øjne og fødder hos alle i familien, og indlagt gulvvarme er derfor et must.

Bestil tilbud
Roth Flipfix® systemplade

Systempladen kan anvendes både til nybyggeri og renoverings opgaver hvor der regnes med støbt beton som bærende lag. Systempladen er designet som en foldbar plade der dækker et areal på 25 m2 , dette gør at produktet er meget let men også let at håndtere på byggepladser.

Roth Universal spånpladesystem

Roth universal spånpladesystem er udviklet til brug på Strøkonstruktion og på hård gulvisolering. Til brug både i nybyggeri og ved renoveringsopgaver. Systemet består af 22 mm plader og vendeplader med spor til 16 mm gulvvarmerør.

De små skjulte detaljer, der gør den store forskel

Det bæredygtige inderum

Et sundt hjem er ensbetydende med et godt indeklima. Et godt skridt på vejen er at udnytte den varme, der i forvejen er i huset ved hjælp af varmegenvinding.

Det er det mest avancerede ventilationsanlæg til dato, der genanvender varmenergien fra den luft, som trækkes ud af huset. På samme tid føres der frisk luft ind udefra, så indeklimaet altid er godt og sundt.

Anlægget kan også filtrere luft, så man undgår partikler, støv og pollen, der kan være til gene. Det er den smarteste vej til et lavere energiforbrug.

Kun det bedste er godt nok

Komplette Løsninger. Ingen Kompromisser. Lækre Materialer.

Realiser dine varme- og energidrømme

Bestil tilbud