Skip to main content
BoligFVAVarme og Energi

Energirenovering af dit hus

Energioptimering – en fantastisk måde at spare og spare op på😊

Du kan spare op til 60 % på varmeregningen og øge værdien af din bolig ved at udskifte ældre varmekilder. Samtidig reducerer du også dit CO2 aftryk, ved at investere i mere bæredygtig energi.

Jo ældre dit hus er, desto mere kan du spare ved energi optimering.

Ydermere stiger din ejendom i værdi. Du kan forvente i prisstigning på op til 30% på f.eks. at gå fra energimærke G til F.

Ydermere er din energioptimering tilskudsberettiget hvis du vælger er VE installatør.  Bor du i en ejendom med helårsstatus, hvor du ønsker at gennemføre en energirenovering, der vil resultere i enten energibesparelser og energieffektivisering, samt reduktion i anvendelsen af fossile brændstoffer, så kan du søge om energitilskud.

Læs mere om tilskud og ansøg her

Din energiekspert

Vi er VE godkendt, hvilket vil sige, at vi er certificeret indenfor vedvarende energi. VE-godkendelsesordningen er for de installatør- og montørvirksomheder, som er blandt de bedste til at installere små vedvarende energianlæg som varmepumper, solceller, solvarme samt biomassekedler og -ovne. Der er tale om en mærkningsordning, der viser, at din virksomhed har dokumenterede kompetencer til at installere VE-anlæg korrekt, så kunden kan få det største udbytte af sin VE-installation. Læs mere her

5/5 - (1 vote)