Skip to main content
Varme og EnergiBoligFVA

Undgå at fryse om vinteren

undgå at fryse om vinteren

Gå i gang nu.

Hvis du vil undgå at fryse næste vinter, kan det være en god ide, at gå i gang allerede nu!

Undgå at fryse om vinteren

Vi har i år sparet på gassen, hvilket har været godt for pengepungen og miljøet. undgå at fryse næste vinter

Der er stadig mulighed for yderligere tiltag, som kan sikre os et godt indeklima om vinteren.

Udskift dit gamle oliefyr eller gasfyr til en grønnere og mere effektiv energikilde. Undersøg først, om der er mulighed for fjernvarme, hvis du ikke allerede har fået svar fra din kommune.

Vi er specialister i at etablere fjernvarmeanlæg. Vi klarer det hele for dig og skifter dit gamle anlæg til en ny energibesparende løsning. Vi udskifter fjernvarmeunits i hele Nordsjælland og storkøbenhavn.

Og hvis du ikke kan få fjernvarme, så indhent gerne flere tilbud på en varmepumpe. Da der er leveringstid på de gode varmepumper, er det en god idé at gå i gang i god tid, så du har tid til at vente på netop den varmepumpe, som passer dine behov.

Herunder skitseres 3 mulige projekter. Ønsker du vores hjælp så kontakt os!

 3 små og mellemstore projekter:
  • Få lavet efterregulering af dit varmeanlæg. Uanset om du har varmepumpe, fjernvarme eller gasfyr, kan du ofte spare en del ved at få efterset og reguleret din varmekilde.
    En efterregulering sikrer fx, at varmeanlægget fungerer mest effektivt, at tilbageløbstemperaturen ikke er unødig høj og lignende.

 

  • Vær opmærksom på at gamle termostater sender mere varme rundt i systemet end nødvendigt. overvej at skifte til intelligente termostater, som reagerer på udluftning, har mulighed for natsætning osv.

 

  • Skift den gamle cirkulationspumpe, hvis den er fra før 1995. Den er ineffektiv og bruger for meget strøm, og nye pumper kan styre varmen meget bedre. Læs mere om cirkulationspumper her
undgå at fryse om vinteren
5/5 - (2 votes)