Skip to main content

Det rette indeklima er en verden til forskel

Ventilation og varmegenvinding giver overskud

Et sundt indeklima

Et sundt indeklima består af en afstemt kombination af temperaturregulering, fugtregulering og udluftning. Vi har hele overblikket og tilbyder løsninger og vejledning der giver dig et optimeret indeklima.

For hele familien

Når vi taler indeklima omfatter det alle typer af rum i boligen som hver især stiller unikke krav til afstemningen af indeklimaet. Børneværelset stiller helt andre krav en stuen osv.

Opvækst i sunde omgivelser

Vi ønsker at give vores børn de bedste betingelser for en sund og problemfri opvækst. Et reguleret indeklima skaber grobund for trivsel og sikrer at boligen ikke sniger sundhedsskadelig påvirkning ind på os.

Den sunde ventilation

Ventilation er en af kerneaktiviteterne bag et godt indeklima. Uanset om det løses af tekniske installationer eller af gode vaner mht. til udluftning så har vi ekspertisen og deler den med glæde med dig.

Et sundt indeklima

Et sundt indeklima kræver overvejelser og viden om varme, udluftning, lysindfald og lyd. Afbalancering af disse påvirkninger skaber til sammen dit indeklima.

For hele familien

Alle i familien har selvstændige behov. Nogle tåler bedre lyd, andre ønsker lysere rum og nogle er følsomme overfor luftfugtighed. Det meste kan tilgodeses gennem optimering.

Mere end ventilation

Det handler også om at sætte stemningen i hjemmet med de rette dagligdags påvirkninger får vi et bedre liv. 

HCC 2ALU

HCC 2ALU boligventilation er en perfekt decentral ventilationsløsning ved renovering af lejligheder i boligblokke
og etagebyggeri. Helt unik og fleksibel alt-i-en ventilationsenhed med varmegenvinding

HCV Ventilation

Ventilationsanlæg HCV300, med let betjent, indbygget panel i front. Indbygget behovstyrring (fugtføler). Anlægget kan styres med APP, kræver ikke noget tillægsmodul, anlægget forbindes via netværks kabel til husets router.

Genbrug din varme og skab
et rart indeklima

Ved varmegenvinding udnytter du den varme, der i forvejen er i huset. Du bruger altså mindre energi til opvarmning, og får samtidig et bedre indeklima.

Varmegenvinding overfører varmeenergien i den luft, der suges ud af huset, til den friske, kølige luft, som blæses ind i huset udefra. Der suges med andre ord opvarmet frisk luft ind.