Skip to main content

hjælp til VVS-arbejdet, når

Vandhanen løber Radiatoren larmer Centralvarmesystemet ikke virker Blandingsbatteriet skal installeres

Vores telefontider

Mandag – Torsdag: 7:30 – 15:00

Fredag: 7:30 – 14:30

Lørdag og søndag: Lukket

+ 45 49 70 06 24Bestil tilbud

Altid godt arbejde

Hos Finn Vindahl Andersen tilbyder vi traditionelt VVS’s arbejde for både små og store kunder. Har du udfordringer med VVS’en i dit køkken eller badeværelse, står vi klar til at hjælpe dig. 

Det kan være, at du skal have flyttet din vandtilslutning. Måske ønsker du en større renovering af dit køkken eller badeværelse. I den forbindelse vil du selvfølgelig gerne have, at installationerne er helt i orden.

Uanset hvad dine behov er, står vi til rådighed på e-mail og telefon. Sammen taler vi om opgavens omfang, pris, og hvordan vi vil gå til opgaven.

Vand og afløb

Skal du til at bygge nyt køkken eller bad, er vand og afløb ofte en ubekendt faktor. Vi tilbyder VVS-arbejde i dit tempo. Vi varetager både små og store opgaver.

Bad og sanitet

Vi tilbyder VVS-arbejde på dit badeværelse. Vi varetager både større installationsopgaver, men også mindre uforudsete problemer, der måtte opstå.

VVS-tjek

Skal din andelsbolig eller ejerbolig sælges, og skal du i den forbindelse have tjekket dine VVS-installationer, er vi her til at hjælpe dig med det.

Gør-det-selv-løsninger kan give udfordringer

Gør-det-selv-arbejde kan sommetider være billigt på papiret. Men vi ved alle, at det kan være dyrt at lave fejl, når det komme til tekniske installationer af VVS. Vi vil derfor altid foreslå at få en professionel ind over.

Bestil tilbud

Økonomisk ansvarlige og kvalitetsbevidst

Med vores VVS-arbejde får du en naturlig balance mellem økonomi og kvalitet. Vi sætter os altid ind i dine ønsker og giver kun tilbud, vi selv kan stå inde for.

Bestil tilbud