Skip to main content

hjælp til El-arbejdet, når

Strømmen er gået Lampen skal sættes op Stikkontakten skal skiftes Sikringen er sprunget Ledningerne skal gemmes væk Kogepladen skal tilsluttes Bilen skal køre på El

Vores telefontider

Mandag – Torsdag: 7:30 – 15:00

Fredag: 7:30 – 14:30

Lørdag og søndag: Lukket

+ 45 49 70 06 24Bestil tilbud

Ring til os, hvis strømmen er gået

Man kan klare og ordne rigtig meget selv, men nogle ting, skal man overlade til professionelle. Det mener vi især er tilfældet, når det kommer til el-installationer og elektrikeropgaver i eget hjem. Det er meget vigtigt, at det bliver gjort helt ordentligt og ikke mindst lovligt. 

Det kan vi hjælpe dig med Hos Finn Vindahl Andersen. Vi er nemlig vant til at lave alle tænkelige el-opgaver, om så strømmen er gået i dit hjem eller det drejer sig om større renoveringsprojekter. 

Uanset hvad dine behov er, står vi til rådighed på e-mail og telefon, så du kan komme i mål med dit projekt.

Montering af lamper

Det kan være udfordrende at installere lamper, så det ser pænt ud og virker efter hensigten. Vi kan hjælpe med generelle lampeopsætninger, montering i forskellige materialer og alternative projekter.

Den rigtige løsning

Den bedste måde at spare penge på elregningen er ved at have de rigtige elinstallationer. Vores professionelle fagfolk kan gennemgå din el, så den fungerer efter hensigten og er lovlig.

Autoriserede el-installatører

Vores hold af erfarne og rutinerede fagfolk er klar til at hjælpe dig med vores kvalitetssikre el-service, der holder i mange år. Vi arbejder effektivt og efterlader et flot aftryk.

Bestil tilbud

Bliv inspireret

Vi kan det hele – Læs mere om, det forskellige el-arbejde vi udfører. Om det skal handle om varme og energi, bolig eller generel el-installation, er der rig mulighed for, at blive inspireret.

Varme og energi

Indeklima, varmepumper, gulvvarme

Bolig

Installation, renovering, fritidsbolig

El-installation

Belysning, internet, byggeri

Optimer dit el-forbrug

Det kan være utrolig fornuftigt at bruge el til opvarmning af dit hus eller din lejlighed. Der findes mange forskellige løsninger, og vi kan helt sikkert finde den, der er bedst for lige netop dit hjem.

Bestil tilbud