Skip to main content

En fuldstændig renovering af dit køkken

En fantastisk forvandling

Kræver dit køkken en forvandling

Er dit køkken gået hen og blevet træt, slidt og uinspirerende, så byder vi ind med ideer og løsninger der sparker helt nyt liv og frisk energi ind i dit køkkenliv.

Vi laver bl.a. totale køkkenløsninger samt installation og opsætning af nye køkkener i samarbejde med Garde Hvalsøe Køkkener. Nøglen til dit køkken er kvalitet, som går hånd i hånd med praktiske overvejelser.

Ønsker du at samarbejde med os, om dit nye køkken, garanterer vi dig et stort udbud af kvalitetsprodukter, samt professionel sparring.

Inden forvandlingen

Dit køkken har mistet sin inspirerende kraft og rummet savner liv og energi. Et køkken har en sjæl som kan virke alt imellem levende og udbrændt.

Efter forvandlingen

Når arbejdet er udført står du i et køkken der har fået nyt liv og dermed får du mere energi og lyst til dine daglige opgaver i rummet.

Skal vi realisere dine køkkendrømme?

Vores fremgangsmåde – altid et godt resultat

Vores store erfaring fører dig sikkert igennem.

01. Opmåling

Vi udfører nøjagtige opmålinger af dit rum og skaber dermed de bedste forudsætninger for at tage design- og indretningsmæssige beslutninger. Du får samtidig et præcist overblik over dine pladsforhold.

02. Design

Udfra opmålingerne og vurderingen af forskellige indretningsmæssige og miljøforhold i dit køkken har vi et stort udvalg af designs at vælge imellem. Alternativt tilbyder vi at skræddersy dit nye køkkendesign.

03. Udførelse

Med det gennemarbejdede projekt i hånden udfører vores kvalitetsbevidste håndværkere opgaven med forståelse og respekt for dine individuelle, funktionsmæssige og æstetiske krav.

Model OEO

Olieret Egetræ | Glødestål

Model OEO giver et “nyt look” der bryder med Garde Hvalsøes hidtil signaturdesign, men fortsat hylder den traditionsrige snedkerkultur og sublime kvalitet. Hver skuffesektion har gennemgående vertikale egetræslister, hver sektion er elegant opdelt i to skuffer med et indfræset greb.

Cafe Au Lait

#AF8359

Quick Silver

#A2A39B

Neutral Gray

#2C3035