Skip to main content

Et nyt æstetisk og funktionelt køkken

Gør dine drømme til virkelighed

Hvordan skal dit næste køkken se ud?

Går du i overvejelser om at skifte dit gamle køken ud med et helt nyt kan vi anbefale at se hele vores katalog (referencer) over snedkerkøkkener igennem.

Vi har skabt rigtig mange unikke løsninger med høje krav til funktionalitet, materialevalg, design og ikke mindst æstetik.

Vi skaber køkkener der forener liv og håndværk og som over tid udvikler naturlig patina på den smukkeste måde så skønheden bevares og holdes i live.

Lys egetræ

Nemme overflader

Mørk Valnød

Stilrent og stemningsfyldt

Brændt Fyr

Rustikt og luxuriøst

Skal vi realisere dine køkkendrømme?

Vores fremgangsmåde – altid et godt resultat

Med vores erfaring fører vi dig sikkert i mål

01. Opmåling

Vi udfører nøjagtige opmålinger af dit rum og skaber dermed de bedste forudsætninger for at tage design- og indretningsmæssige beslutninger. Du får samtidig et præcist overblik over dine pladsforhold.

02. Design

Udfra opmålingerne og vurderingen af forskellige indretningsmæssige og miljøforhold i dit køkken har vi et stort udvalg af designs at vælge imellem. Alternativt tilbyder vi at skræddersy dit nye køkkendesign.

03. Udførelse

Med det gennemarbejdede projekt i hånden udfører vores kvalitetsbevidste håndværkere opgaven. Vi arbejder med forståelse og respekt for dine individuelle, funktionsmæssige og æstetiske krav.