Skip to main content

Specialer

Den gode serviceaftale

Det kan give rigtig god mening for både VVS-installationer og pengepungen at lave en serviceaftale med os.

På den måde undgå du i langt højere grad større reparationer og renoveringer, da dine installationer løbende vil blive vedligeholdt. Det kan også være medvirkende til, at energiforbruget holdes nede.

El

Når det kommer til el, er det vigtigste, at det er lavet ordentligt og er effektivt. På den måde overholdes loven, men samtidig er der penge at spare på bundlinjen.

Vores hold af erfarne og rutinerede fagfolk er klar til at hjælpe dig med kvalitetssikker el-arbejder, som holder i mange år.

Komplet Blikkenslager

Vores blikkenslagerværksted er placeret centralt i Nordsjælland. herfra er vores blikkenslagere vant til tage sig af alle de opgaver, der kan være uden på din virksomheds bygning eller som en vigtig del af et nybyggeri.

Med de mest moderne maskiner og vores dygtige fagfolk er vi vant til at tage os af alt fra at lægge et nyt tag i det miljøvenlige naturskifer eller tagrender og nedløb i zink.

Kloak

En vigtig del af de fleste byggeprojekter er at sikre, at den tilhørende kloak fungerer, og at den lever op til de lovmæssige krav.  

Derfor kan det tit være nødvendigt med reparationer, ligesom løbende vedligehold kan virke forebyggende.

Når vi hos Finn Vindahl Andersen har ansvaret for et kloakprojekt, sker det med Kathøj Kloakservice. 

http://kathoj.dk/

Sammen med vores faste samarbejdspartner sikrer vi, at projektet lever op til lovkrav og miljøstandarder, når vi reparerer og vedligeholder kloakker og afløb. Vi laver nemlig kloakarbejde, der gør en forskel.

Svejsning

I rigtig mange projekter giver det mening at tilknytte svejsere, der ved, hvad de laver.  Hos Finn Vindahl Andersen har vi det mest moderne svejseudstyr og vores professionelle medarbejdere arbejder dagligt med svejsearbejde i alle slags metaller.

For at kunne udføre vores arbejde på det højeste faglige niveau, har vi selvfølgelig alle de svejsecertifikater, man kan forvente sig.

Tagopgaver 

Vi har enormt mange års erfaring med at lave alle tænkelige tagopgaver i både store og små projekter.

Vi har blandt andet lave smarte og unikke vinduesløsninger i det smukkeste kobber og lagt nye tage i naturskifer, som holder i mere end 100 år.

Vand i jorden

Det kan give rigtig god mening at fornye de eksisterende vandledninger i jorden, hvis de for eksempel er gamle eller revnede.

Vi har stor erfaring med alt i den forbindelse som for eksempel svejsningen af plastrør og i at styre de særlige raketter, der bruges til opmåling. 

Varmepumper og jordvarme

Det er altid en god ide at spare på energien, når du har muligheden for det. Hvis der bruges olie, naturgas eller ikke er fjernvarme i din ejendom eller virksomhed, kan det give mening at skifte til varmepumper.

Det er nemlig den bedste måde at udnytte den energi, der allerede er i omgivelserne. Og det er vi eksperter i.

Vi samarbejder altid med Vrølund Varmeteknik. De har været leverandør af varmetekniske løsninger til det danske marked i mere end 140 år. Derfor bygger vores rådgivning om energieffektive løsninger på stor faglig viden, og vores serviceteam er din garanti for tryghed.

Ventilation

Frisk luft er vigtig. Det ved vi alle, men det kan være svært at få den gode luft ind og den brugte luft ud. Derfor tænker vi i helheder, når vi implementerer markedets bedste ventilationssystemer.

Det gør vi med vores faste samarbejdspartner Viavent, der er eksperter på området.

http://viavent.dk/#hvem-er-vi

 Viavent er garant for komplette løsninger. Sammen med os hjælper de til med alt fra projektering, levering og montering til efterfølgende service og vedligehold af en given installation.

VVS

Har du udfordringer med VVS ‘en i din virksomhed eller på din arbejdsplads, kan vi uden tvivl hjælpe.

Vi løser både store og små opgaver og går til dem på præcis samme måde – Med mange års erfaring og en ekstremt høj faglighed som vores vigtigste værktøj. 

Derfor kaster vi os også altid glædeligt over enhver opgave, om så det drejer sig om toiletter, som ikke virker, eller som en del af et større renoveringsprojekt.