Skip to main content

Belysning der indgår naturligt

Høj kvalitet, funktionalitet og udseende

Er der en særlig lampe, der passer dig?

Det er ikke ligegyldigt hvilken lampe man bringer ind i sit hjem. Ud over smag og behag er der en række tekniske og æstetiske overvejelser der kan bringes i spil. Vi har erfaring og støtter dig igennem til den rigtige løsning.

Den rette installation

For at optimere følelsen af en gennemtænkt hjem er det vigtigt at anbringe de rette installationer og tilslutninger de rigtige steder. Vi kommer med professionelle anbefalinger.

Det skal der være styr på det

Der skal være styr på udtrykket i design så lyskilder falder naturligt ind i den øvrige stemning og æstetik. Lampen bliver kronen på værket og skaber en blid overgang imellem de lyse og mørke timer på dagen.

Bestil tilbud

Belysning der giver dig ro på

Lamper og lyskilder skal efter vores mening være afstemt så de udstråler  ro og giver et behageligt indeklima der gør livet i hjemmet til en nydelse.

Det rette installation

Vi kender alle til løse ledninger og løse installationer. Vi sørger for at løsningerne er gennemtænkte og at tilslutningsforholdene er optimeret så du ikke får unødige mængder af kabel eller dårligt placerede installationer.  

Ejka mørkegrøn

Ejka Pendel fra danske DybergLarsen er det som vi vil kalde en moderne klassiker. Du får nemlig det her klassiske lag-på-lag design i skærmen, som iøvrigt giver et super dejligt lys, men med Ejka pendel også et moderne udtryk.

Ejka – flere farver

Ejka kommer i mørk grøn, sort, hvid og grå

Ejka mørkegrøn

Ejka Pendel er ideel over et spisebord