Skip to main content

Vandbehandling der bare fungerer

Veludført, detaljeorienteret og funktionelt

Et praktisk og æstetisk bryggers

Vi kan hjælpe dig med at forvandle dit bryggers til et behageligt rum med praktiske fordele og æstetisk indretning. Vi hjælper dig også med valg af de rette tekniske løsninger.

I samarbejde med dig kan vi udrede dit ambitionsniveau og komme med kvalificerede forslag til indretning af dit bryggers der optimerer og letter de dagligdags opgaver i hjemmet.

Vand tilslutning

Ved hjælp af moderne vandteknologi kan vi sørge for at dine vandforbrugende enheder bliver tilsluttet anlæg som mindsker kalkindholdet i vandet med en lang række fordele til følge.

Få et uforpligtende tilbud

Tagrender der får det hele til at flyde lettere

Vi har stor specialiseret erfaring indenfor reparation og etablering af tagrender og nedløb i både kobber & zink. Tagrender og nedløb sørger for, at vandet bliver ledt, fra husets tag ud i terrænnet.

Tagrenden skal sidde ved tagfoden og nedløbet forbinder tagrenden og regnvandsbrønden. Tagrender kan udføres i mange materialer.

Få et uforpligtende tilbud

Blødt vand med BWT

Med et blødgøringsanlæg fra BWT kan du fjerne kalk fra vandet i hele boligen og slippe for at afkalke. Du sparer også på varmeregningen.

Sænk forbruget op til 50%

  • Mindre forbrug af vaskemidler og rengøringsmidler.
  • Bedre ydeevne på varmeanlægget.
  • Ingen tilstoppede vandrør.
  • El kedel, vaske- og opvaskemaskine, kaffemaskine opnår længere levetid.

Lagur – den danske løsning

LAGUR fjerner dine kalkgener, uden at fjerne de gode mineraler. Vores anlæg omdanner kalk til pulver, som er lige til at tørre af med en klud. Dermed får du fornemmelsen af et kalkfrit hjem, uden den gode smag fra drikkevandet ændres.

Garanti

LAGUR Pro leveres med 10 års garanti og er vedligeholdelsesfri uden behov for serviceaftaler, påfyldning af salt og kemi.

Få en vandbehandlingsløsning